Hoe het allemaal begon…

In deze eerste blog kun je mij leren kennen en lees je over het begin van de praktijk. Ook leer je over het begin van onze reflexen, namelijk over het ontstaan van ons veiligheidsgevoel al vanaf het moment dat een embryo in de baarmoeder uitgroeit tot een baby die klaar is om geboren te worden.

Over mij, mijn praktijk en het begin van onze reflexen.

Oké, daar gaan we. Mijn eerste blog…

Wat is de geschikte oplossing?

Niet het wiel zelf opnieuw uitvinden

Ik zag steeds vaker dat onrust soms zoveel dieper zat

Het begint al bij ons gevoel van veiligheid, onze nummer één basisbehoefte

Kinderpraktijk Maureen de Roos
Related Posts

Leave a Comment

Stuur een bericht
1
Kan ik je helpen?
Heb je een vraag of wil je graag informatie? Stuur me gerust een app-bericht. Groet, Maureen