Coaching en consult

Alle consultvormen hebben als doel om jou als ouder de kennis te geven die je nodig hebt om je kindje nu, maar ook later, te helpen bij onrust en slecht slapen.

Coaching en consult

Alle consultvormen hebben als doel om jou als ouder de kennis te geven die je nodig hebt om je kindje nu, maar ook later, te helpen bij onrust en slecht slapen.

Samen bekijken
wat er nodig is.

Wat is de geschikte oplossing?

Samen bekijken
wat er nodig is.

Wat is de geschikte oplossing?

Heb je direct hulp nodig met een telefonisch consult of is een uitgebreide kijk op de situatie meer op zijn plek? Of is je baby pas geboren en is een speciaal babyconsult wat er nodig is?

Coach Consult

Uitgebreide intake
Uitgebreide analyse
Stappen naar meer rust en slaap
Persoonlijk plan en adviezen op maat
Overzicht van hetgeen besproken is inclusief tips en adviezen

Met dit consult ga je aan de slag om jullie kindje aan meer rust en slaap te helpen. Om dit te realiseren zijn stappen nodig. Soms kunnen die stappen snel genomen worden, maar vaak hebben die stappen tijd nodig. Daarom is het in de meeste gevallen nodig om elkaar vaker dan eens te zien.

Bij het eerste consult kom ik (binnen een straal van 15 km) op huisbezoek. Woon je verder weg, dan is een consult via videobellen of bij mij aan huis (Halteweg 20 te Aalten) mogelijk of reken ik wat voorrijkosten zodat ik alsnog bij je thuis langs kan komen. In dit eerste consult bespreken we de intake (deze vul je vooraf in), kijken we wat er nodig is en zetten we de eerste stappen naar meer rust en slaap.

De daaropvolgende consulten vinden plaats via videobellen of bij mij aan huis. Mocht je toch graag zien dat ik langskom, dan is er in overleg veel mogelijk. In deze consulten bespreken we hoe het de afgelopen dagen is gegaan en krijg je de vervolgstappen van mij uitgelegd om verder te kunnen. Afhankelijk van de situatie en de stappen die gezet mogen worden, zijn vaak twee tot vier consulten nodig. Maar alles gaat in overleg met jullie.

€ 80,00 per uur
(€ 40,00 per ½ uur)

Telefonisch Consult

Wil je graag overleggen, weet je het even niet of loop je ergens tegenaan? Dan kan een telefonisch consult je voor nu verder helpen. Is er meer aan de hand, dan is het goed om wel te kijken wat er verder nog nodig is.

Tips en tools om direct aan de slag te kunnen
Op een doordeweekse dag aangevraagd is binnen 24 uur een consult
In het weekend aangevraagd is binnen 48 uur een consult

€ 20,00
per 15 minuten

Babyconsult (0-8 weken)

Uitgebreide intake
Een analyse van de huidige situatie
Coaching
Uitleg en informatie over onrust en slapen
Samenvatting van de besproken adviezen

Pasgeboren baby’s hebben nog weinig ritme, hebben soms al wel en soms (nog) geen last van onrust en over het algemeen slapen ze veel. Daarvoor is er speciaal een babyconsult. Bij dit consult maken we ook een afspraak voor een huisbezoek (binnen een straal van 15 km) of videobellen. De inhoud van dit consult zal per situatie verschillen en is afhankelijk van de vraag die jullie als ouders hebben.

Zo kan het zijn dat ik in dit uur veel informatie geef over hoe slapen werkt, waar je op moet letten, hoe je onrust herkent, wat hoort erbij en wat niet. Maar het kan ook zijn dat er al best wel onrust is bij de baby, denk aan krampjes, reflux of een heftige bevalling. Dan is het zaak om daar dieper op in te gaan, zodat we zo snel mogelijk jullie kindje en daarmee ook jullie kunnen helpen.

€ 65,00 per uur

Interesse gekregen? Neem gerust contact op!

Kinderpraktijk Maureen de Roos